Skip to content

Over mij en mijn manier van werken

3 KC portret rondje

Ik ben gespecialiseerd in de houding en het bewegen van mensen. Die expertise zet ik in om klachten van het houdings- en bewegingsapparaat te helpen verdwijnen. Pijn in het lichaam kost energie. Lekker in je vel zitten draagt bij aan gezondheid en vitaliteit. Ieder mens is gebaat bij een goed functionerend bewegingsapparaat waarbij er de juiste balans tussen souplesse en stabiliteit is. Door het lichaam letterlijk een zetje te geven tijdens de behandeling en daarna het lichaam zelf verder te laten herstellen, kunnen klachten snel verdwijnen. Het geeft mij voldoening om problemen in de bewegingsketen door mijn behandeling in combinatie met het zelfherstellend vermogen van het lichaam te zien oplossen.

Mijn manier van werken is effectief en efficiënt. Door de vinger op de zere plek te leggen, het probleem te analyseren en duiden, en vervolgens gericht te behandelen. Gemiddeld genomen kan dit traject in 3 behandelingen plaatsvinden.

Zelf ben ik ben van kinds af aan gefascineerd door het menselijk lichaam. Wat een prachtige en ingewikkelde machine! Daarnaast wil ik graag mensen helpen dus was het een logische keuze om geneeskunde te gaan studeren. Na jarenlang binnen de acute zorg te hebben gewerkt (als SEH-arts op de spoedeisende hulp, bij de ambulance en de flying doctors) kwam ik zelf in aanraking met de musculoskeletale geneeskunde. Na best heel lang met pijn rondgelopen te hebben was ik verbaasd hoe snel ik weer pijnvrij door het leven kon na een behandeling en wat mij dat aan energie opleverde. Ik voel me zoveel beter sindsdien! Die positieve ervaring gun ik anderen ook en daarom ben ik de opleiding tot MSK-arts gaan doen. Ik ben grotendeels opgeleid door MSK-arts Ph. Cossee, die met zijn ruim 35 jaar ervaring mij de kneepjes van het vak heeft geleerd. Aanvullend heb ik een deel van de opleiding gevolgd bij de Rugpoli.

Samenwerking

De MSK-artsenpraktijk werkt samen met partners vanuit verschillende disciplines. Een nauwe samenwerking is er met de Rugpoli.

Logo Rugpoli

Klaartje Caminada, MSK-arts

  • Lid van de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Musculoskeletale Geneeskunde (NVAMG)
  • Geregistreerd in het Register Register Artsen Musculoskeletale Geneeskunde (RAMG)

BIG-nummer: 19050657401
KvK-nummer: 88281124
AGB-code zorgverlener: 84100483
AGB-code praktijk: 84058460